Țopăială fiscală cu modificarea Codului Fiscal de PNL

24 ianuarie, Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu (sursă):

“Codul Fiscal se va simplifica, dar nu vreau să facem improvizații”

28 ianuarie, același Ministru al Finanțelor Florin Cîțu (sursă):
“Nu se vor face modificări la Codul Fiscal în 2020. Este un mesaj şi pentru mediul de afaceri, am promis predicitibilitate”
Cum era aia cu ”țopăiala fiscală”? Sau se aplică doar când e vorba de PSD. Că despre răzgândelile PSD am scris și eu (gen aici, aici, aici sau aici – asta pentru postacii PNL care mă vor acuza că sunt PSD-ist) a scris și presa.

Dar pe asta nu o sesizează nimeni?

Versiune de printat
Spune-le si altora
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel
Gabriel
1 year ago

Legat de activitatea lui Fl. Catu, oare care mai sunt raporturile d-lui cu BNR? Nu de alta, dar mai acum ceva ani numai ca nu-i acuza de sabotarea economiei nationale!
Las mai jos link catre blogul cu pricina, postarile de prin 2016 sunt edificatoare in acest sens.
https://florincitu.wordpress.com/page/2/?s=BNR

anonim
anonim
1 year ago

Citu nu este nici mai bun nici mai rău decât a fost Orlando. Cum la fel violeta bau bau Alexandru este de același calibru precum a fost luat Olguța Vasilescu. Sau predoiu cu Florin Iordache. De fapt cam tot ce s-a perindat pe la butoanele țării în ultimii 20 de ani pare că au avut drept singur scop să demonstreze că aia de dinainte erau mai competenți. Vezi exemplele din educație, sănătate etc. Că tot veni vorba de Citu, bunul sau prieten Lucian Isar nu a mai postat nimic pe blog de când PNL e la guvernare. Să se fi împăcat brusc cu „Manole”? Cat despre Bogda Glavan, a tăcut din 2018 de când il consiliază pe Ludovic. Nasol e că ăștia au avut dreptate. Dezastrul economic va veni. Însă din cauza PNL. Adevărat, guvernarea PSD a făcut lucruri tâmpite dar PNL nu face absolut nimic pentru a evita criza… Read more »