România în colaps economic, dar Bursa crește!

Vreți încă o dovadă că PSD a distrus economia și colapsul e aproape? Uitați-vă la Bursă (via Profit.ro)!

Bursa românească atinge un nou maxim al ultimilor peste 10 ani. Acțiunile Banca Transilvania și Romgaz conduc mișcarea de creștere

Iată ce haos a creat PSD în economie! Iată câte pierderi la săracele bănci afectate de Ordonanța Lăcomiei! Iată cum suferă ele!

La fel și economia României: dezastrul PSD e atât de mare încât Bursa a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii ani! Ce altă dovadă mai vreți?!

Versiune de printat
Spune-le si altora

6
Leave a Reply

3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Rilache

În boala lor mintală, își închipuie că joacă în filmul cu peso-ul mexican dinainte ca Trump să anunțe că a câștigat alegerile în seara aceea.

Ciprian

Nu imi dau seama daca esti ironic sau nu?

CIprian

Si ce vrei sa demonstrezi cu ironiile astea? Economia este bine pentru ca merge pe testosteron in momentul de fata (adica consum excesiv, credite cu buletinul, rembemer 2008). Evident ca bancile o duc el mai bine in momentul asta si tot ele vor avea primele vesti despre criza cand incepe lumea sa nu mai plateasca ratele la telefoane si televizoare. O economie solida are o baza solida, investiti, mecanisme de protectie, un sistem de educatie adaptat la piata muncii. Sunt sigur ca le avem si in Romania (ca sa raspund tot ironic). Mediul de afaceri extrage si el cat mai mult timp din bula asta, cand o sa se sparga, cu siguranta ei au planuri si metode mai bune de restrangere (de la taiat de beneficii pana la dat afara contractori, oameni cu contract determinat etc…) Ce vreau sa zic este ca bancile si mediul de afaceri au planul B… Read more »