Ramona Strugariu are o declarație bizară în Parlamentul European

Se dă un om nou din PLUS care a mers în Parlamentul European să reprezinte România (via Andrei Tiut):

Stau și mă întreb cum e diferită declarația de mai sus de următoarea (via Revista 22):

„Domnule preşedinte Macron sunteţi proeropean sunt şi eu proeropeană şi vă felicit pentru ceea ce aţi spus aici. Însă aş vrea să-mi răspundeţi într-un lucru, poate clarificaţi. Sunt de acord cu dumneavoastră că trebuie să nu avem o democraţie autoritară, ci să avem autoritatea democraţiei. E foarte important acest lucru. Însă nu credeţi că declaraţiile dumneavoastră legate de faptul că Franţa şi Germania trebuie să fie nucleul dur şi să conducă şi aceasta are o aroganţă de a fi o putere peste celelalte state, nu duce la euro-scepticism? Cum să convingem noi cetăţenii din ţara mea, din România, că sunt egali la masa negocierilor dacă dumneavoastră aţi declarat că vreţi o Europă cu 2 viteze, că vreţi să fie două state mai state decât celelalte? Cum să facem să reformăm Europa, despre care dumeavoastră aţi vorbit, dacă vreţi această discrepanţă între statele membre? Vă mulţumesc !”.

În cazul în care nu știți cui îi aparține declarația nr. 2, ei bine, e doamna Grapin, care l-a interpelat pe Macron, președintele Franței.

Revenind la nedumerirea mea, citesc interpelarea Mariei Grapini, luată rău la mișto atunci. Apoi mă uit la declarația atribuită omului nou, Ramona Strugariu.

Care din ele vi se pare mai demnă de un europarlamentar? Dacă prima declarație era a Mariei Grapini și nu a Ramonei Strugariu, ajungea subiect de mișto? Așa a trecut complet neobservată, nu e ok să faci mișto de Ramona Strugariu. E de la PLUS, PLUS sunt băieții buni.

Încep să cred că e o binecuvântare faptul că nu am votat pe nimeni din România la tura asta de europarlamentare.