Ce mai râde Viorica Dăncilă acum

Râdea internetul românesc acum ceva timp că Viorica Dăncilă a ajuns consilier la BNR pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Meme-uri și glumițe cât cuprinde.

Ei bine, în timp ce lumea se agita cu piesa de teatru de la Palatul Victoriei iată ce se mai întâmpla pe la BNR:

Banca Națională a României se angajează să lupte cu instrumentele pe care le are la dispoziție, în principal prin reglementare, împotriva schimbărilor climatice. Banca va realiza o analiză pentru ca împrumuturile considerate “verzi” să aibă un impact mai mic asupra capitalului băncilor și va face anual teste de stres. (sursă)

O fi mulți bani la mijloc?

Finanțarea firmelor pentru proiecte verzi însumează peste 1 miliard de euro în bilanțurile băncilor, dar există un potențial de îndatorare sustenabilă pe acest segment de trei ori mai mare (sursă)

Cine își va da cu părerea pe subiect și va consilia BNR pe problema asta? Aham, exact.

Apropo de asta, știți pe unde a lucrat soțul Vioricăi Dăncilă? La Transgaz. Știți unde lucrează soțul Viorică Dăncilă? La OMV Petrom.

Soțul la companii din industria de energie din surse fosile, soția consilier la BNR pe strategie de sustenabilitate și energie verde. Dar e ok, românii se amuză în continuare cu glumele cu ”Veorica” și ”pierpătrat”.

Versiune de printat
Spune-le si altora
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malcolm
Malcolm
16 days ago

Am votat Dancila in turul 2 la prezidentiale. Nu sunt mandru de asta si nici nu voiam de fapt sa iasa. Am votat pur si simplu pt ca era un exercitiu de tip David si Goliat si nu voiam sa se umfle Goliat mai mult decat se umflase deja si am zis sa mai echilibrez balanta nitel, chiar si cu un vot. Cred totusi ca e cale lunga pana la regretat pe Dancila. Sa nu uitam cum a ajuns ea pe unde a ajuns. Pusa de Dragnea acolo pt ca era usor de butonat. Nu pot sa uit cand dupa o serie de perle in lant, s-a saturat Dragnea sa il tot faca de cacao si s-a hotarat sa iasa el la conferinta de presa a primului ministru cu Dancila langa el, a raspuns la toate intrebarile in locul ei dupa care in timp ce jurnalistii incercau sa smulga inca… Read more »

Last edited 16 days ago by Malcolm
Malcolm
Malcolm
15 days ago
Reply to  Daniel

Nu stiu de ce s-a dublat comentariul, nu e de la mine.

Am uitat sa adaug ca apreciez omul Dancila pt faptul ca a adoptat un copil (si Ponta a facut asta recent). Pus in contrast cu Iohannis da mai bine la partea asta. Omul Dancila e mai om decat Iohannis care sufera de o lipsa de empatie cronica.

Phaff
Phaff
15 days ago
Reply to  Malcolm

@Malcom

„Am uitat să adaug că apreciez omul Dăncilă pentru faptul că a adoptat un copil (și Ponta a făcut asta recent). Pus în contrast cu Iohannis dă mai bine la partea asta. Omul Dăncilă e mai om decât Iohannis care suferă de o lipsă de empatie cronică.”

Încerc și nu reușesc să înțeleg logica & raționalizarea răspunsului tău din urmă.

Malcolm
Malcolm
15 days ago
Reply to  Phaff

Ca mi se pare o fapta buna sa adopti un copil? Si ca daca pui asta in contrast cu Iohannis care la 60 si ceva de ani nici nu i-a dat prin cap sa faca vreun copil, da cu plus pentru Dancila? Cred ca stii exact ce am vrut sa spun, ca nu iti convine e alta treaba.