Protestele și dictatura pe la alții

Am zis că iau concediu, dar uite că nu pot sta deoparte:

Lumea e un loc ciudat. În Hong Kong studenții care se opun regimului chinez se folosesc de citate revoluționare din Mao:

Când vă întrebați de ce e PSD în continuare la putere, să vă gândiți la citatul de mai sus.

În Rusia în schimb politicienii din opoziție trebuie să facă live-uri în social media ca să există dovezi că au fost arestați de poliție:

Când auziți că ”în România e dictatură” sau că ”Liviu Dragnea a fost dictator”, să vă gândiți câți politicieni români au trecut prin ce a pățit tipa din Rusia.

Versiune de printat
Spune-le si altora
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anonim
anonim
1 year ago

Ultima fraza pare că e lipsită de sens (gramatical): Când auziți că în România e dictatură sau că Liviu Dragnea a fost dictator, să vă întrebați politicieni au pățit ce a pățit tipa asta.
În rest, concediu plăcut!

Rilache
Rilache
1 year ago

Dani, eu cred că l-am descoperit pe „economistul șef” al lui Trump sau măcar economistul din care s-au inspirat sfatnicii săi. Îl cheamă Ian Fletcher și a scris în 2011(!) cartea intitulată: Free Trade Doesn’t Work: What Should Replace It and Why

Scrie articole în HuffPost și în 2016, a dedicat un articol despre ce i-a reușit și ce nu i-a reușit din ce a scris el, aici: https://www.huffpost.com/entry/five-years-later-free-tra_b_8588360

Încă nu i-am purecat toate articolele (nici măcar cartea, încă) dar confirmă practic de ce Trump se comportă cum se comportă.
Nu știu ce „genii” are România, pe lângă nemuritorul Manole, când e vorba de economie da’ nenea ăsta Fletcher, măcar american așa cum e, o afirmă mură-n gură ce mulți dintre noi de pe la sfârștiul anilor 90 și după ce-am intrat în UE am suspectat corect (și s-au adeverit).