Program de Sărbători pe blog

Daniel

De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist.
Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Dragi cititori de blog,

Pentru că vin sărbătorile și cantitatea de alcool din sânge crește proporțional cu numărul zilelor din calendar postările de pe blog vor deveni ceva mai neregulate.

Așadar, în funcție de cât de repede reușesc să scap de la muncă, cât de mult îmi ia să tai porcul aici în Anglia și cât vin am băut voi mai posta pe blog, dar nu la fel de frecvent ca în zilele obișnuite.

Dacă vreți să știți când mai scriu câte ceva puteți lăsa o adresă de email mai jos și imediat ce postez primiți o notificare pe mail.


Abonare pe mail:

Notificare imediat ce postez:

Notificare odată pe săptămână cu articolele postate:


P.S: Nu recomand facebook pentru a urmări postările pentru că sunt șanse mici să le vedeți (doar 1 din 10 persoane văd ce postez pe Facebook).

About the Author

Daniel
De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist. Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Be the first to comment on "Program de Sărbători pe blog"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*