Politicienii europeni merg cu trenul, cei români cu mașina cu girofar

Ați auzit sigur de ministrul liberal Bode care a făcut accident pentru că mașina lui girofar a mers pe contrasens. În ziua în care am văzut clipul (vedeți linkul anterior) mi-a apărut în feed-ul de Twitter și următoarea poză:

În poză e Michel Barnier, negociatorul șef al Uniunii Europene în discuțiile cu Marea Britanie privind Brexit. Poza e făcută la plecarea sa din Londra pe Eurostar, trenul care leagă Marea Britanie de Europa. Sursa pozei:

Acum să punem lucrurile în context: unul din cei mai importanți oameni din Europa în momentul acesta merge cu trenul înspre și dinspre Londra pentru a negocia Brexitul. Ministrul Transporturilor din una din cele mai sărace țări ale Europei se află într-o mașină care circulă pe contrasens, cu girofar (deși e ilegal) și face accident.

De ce vreau să subliniez lucrurile astea? Pentru că deja am văzut că sunt oameni care îl apără pe ministru, că era ocupat, că poate dormea, că se grăbea și alte chestii din astea.

Dacă Barnier pe ai cărui umeri stă soarta economiei UE poate merge cu trenul, fără girofar și fără să provoace accidente cred că poate și al nostru ministru. Ca să nu zic ce s-ar fi întâmplat dacă era un ministru PSD implicat în accident.

Versiune de printat
Spune-le si altora
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristian Banu
10 months ago

Cum, bre, cu trinul, ca sarakii?

Rilache
Rilache
10 months ago

Nu uita de securism.

Urmărește lanțul de comentarii pe pagina lu’ Șoviani: https://www.facebook.com/radu.soviani/posts/10223633779980390?comment_id=10223636013556228

Mălin
10 months ago

Depinde ce înțelegi prin „europeni”. Primul ministru spaniol merge la nunți, cumetrii, concerte și alte alea cu Falconul…