Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anonim
anonim
1 year ago

Iar dacă ai suficienti bani și capul pe umeri îți faci un off-shore și derulezi totul prin el.
Nu te mai complici cu stufoasa legislație românească. Ba chiar poți avea facilități de investitor străin.

anonim
anonim
1 year ago
Reply to  Daniel

Când ai bani totul este simplu.
Pentru off shore nu e nevoie de Panama sau insulele nefutute. Există și Cipru și Elveția și irlanda.
Foarte multe din investițiile din Romania mai ales în domeniul imobiliar duc până la urmă în niște paradisuri fiscale. Totul depinde însă de rulajul financiar. Persoana pe care o cunosc rulează cam 10.000 euro lunar și prefera statutul de investitor străin

Malcolm
Malcolm
1 year ago

Nasui e avion, dar cumva a prins asa o aura de cunoscator intr-ale economiei si nu prea imi dau seama de unde vine. Valabil evident si in cazul lui Citu, barem asta mi se pare mizerabil si ca si caracter, la Nasui s-ar putea sa fie vorba doar de habarnism, incompetenta sau naivitate. Intrebarea mea e cum reusesc astia sa pacaleasca oamenii ca se pricep? Ura fata de PSD si corespondentul lor pe zona asta, Teodorovici, e un factor dar nu mi se pare destul. Presa care ii spala ar fi altul, dar tot nu mi se pare ca e doar asta, parca mai lipseste un ingredient. Altfel, citisem si eu despre propunerile astea si erau salutate pe internet si extra-laudate, nu sunt fan Iohannis, dar imi pare bine ca a avut intelepciunea sa blocheze treaba asta.

Malcolm
Malcolm
1 year ago
Reply to  Daniel

Stiu si eu itele din spatele lui Nasui. De fapt cam majoritatea de prin USR sau PLUS care sunt impinsi in fata in presa au in spatele lor niste legaturi foarte dubioase, ceea ce face destul de derizorie sintagma de “oameni noi”. Ok, o explicatie si in cazul lui Citu? Ca la ala nici nu mai vorbim de pacatele parintilor, are el destule pe persoana fizica si cu toate astea lumea il considera un mare “specialist”.

Malcolm
Malcolm
1 year ago
Reply to  Daniel

Ziaristii nu il deranjeaza cu intrebari pt ca a castigat „cine trebuie”, dar ar fi oricum o intrebare inutila, pt ca raspunsul ar fi previzibil: ne-a salvat PNL de criza, probabil chiar prin masurile lui. 🙂

Johnny
Johnny
1 year ago

Cei de la USR ziceau că oricum cine vroia mai multe firme folosea artificiul de a avea 99,9 la sută din acțiuni și 0,01 pe numele altcuiva, astfel că se ajungea oricum la același rezultat, astfel că au renunțat doar la o complicație inutilă. Ce părere ai de argumentul ăsta?