Ce se mai întâmplă în România 18 – 10

Să începem săptămâna cu ceva frumos:

Pe vremea mea…

Intermediari pentru sănătate în satele sărace ale României


Economice

Pe cine va pedepsi BNR: pe cei care economisesc sau pe cei care consumă?

Cât de hrăpărețe sunt băncile din România?

Cum arată 2017 în cifre financiar – bugetare

Meseriile unde se găsesc cel mai greu oameni


Politică

Ana Gomes despre Viorica Dăncilă: — “Mă mir că această doamnă știe să vorbească”

Nu vrea nimeni să spună ce fac firmele primăriei București de 1 an de zile

Fondurile europene și PSD-ul în 2017

De ce trage Bruxelle-ul de România cu legile justiției


Diverse

Originea cuvântului șpagă

Noblețea scrisului de mână

Alcoolul de pe vremea bunicilor noștri


Scurte

Ne pleacă valorile

Dar cine sunt eu, Mafalda?

Spune-le si altora

2 Comments on "Ce se mai întâmplă în România 18 – 10"

 1. Nu doar știri dar și articole despre chestii pozitive ce se întâmplă în România. La un moment dat ți se face silă să tot citești despre aceleași maimuțe din politică care aruncă și mănâncă căcat zilnic. Înțeleg că are efect de catharsis dar pe termen lung nu produce niciun rezultat, chiar te trag pe tine și pe comentatori in jos la nivelul lor. 1 0

  • Nu postez stiri panicarde sau senzationale. Si daca vei avea curiozitatea sa iti arunci o privire prin arhive ai sa vezi ca, in general comentariile si stirile postate sunt pe subiect si o imagine destul de fidela a ce se intampla in Romania.

   Nu stiu exact ce intelegi prin stiri pozitive. Pentru mine spre exemplu articolul despre „Intermediari in sanatate” e unul pozitiv pentru ca vorbeste despre femei care ajuta oameni din comunitati sarace sa aiba acces la medicina moderna.
   „Nobletea scrisului de mana” vorbeste despre cum o carte postala scrisa de mana poate trezi mai multe sentimente decat un sms. Pentru mine asta e o chestie pozitiva si care te face sa te gandesti la felul in care comunici cu oamenii din jurul tau.
   „Alcoolul de pe vremea bunicilor nostri” vorbeste despre braga si alte bauturi pe care bunicii nostri le beau la chefuri, festivitati sau vineri seara cand ieseau in oras sau duminica la hora din sat. Pentru mine e o chestie pozitiva.

   Nu stiu la ce te astepti in materie de stiri pozitive, dar daca stii de lucruri bune si interesante care se intampla in Romania, care merita comentate atunci te rog spune-mi si mie. Si tine cont te rog ca nu sunt agentie de stiri, nu repet stiri care apar la TV sau pe Mediafax ori prin presa in general.
   Scopul meu e de ajuta oamenii care ma citesc sa inteleaga mai bine ce se intampla in jurul lor prin comentarii si analize care nu apar in mainstream media. Nu am publicitate pe blog si nu castig nimic daca ma citesc 5, 50, 500 sau 5.000 de oameni. Ba dimpotriva cu cat ma citeste mai multa lume cu atat costurile mele sunt mai mari.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*