Gânduri împrăștiate #1: Încălzirea globală, SUA și furtuni tropicale

Daniel

De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist.
Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Later edit: Chestia asta a fost scrisă înainte de furtună, dar se aplică la fel de bine și în cazul ei.

Trei gânduri pe tema asta:

  1. SUA a fost lovită de 2 furtuni tropicale (Harvey și Irma) și urmează să fie afectată de o a treia (Jose) în anul în care a anunțat că se retrage din Acordul de la Paris privind limitarea încălzirii globale.
  2. Încălzire globală nu înseamnă doar că va crește temperatura ci că fenomenele extreme vor deveni mai dese (ex: 3 uragane în loc de 1 cât era obișnuit)
  3. Oamenii nu par a înțelege că încălzirea globală nu distruge planeta…planeta asta a trecut prin momente și mai grele. Problema cu încălzirea globală e că noi oamenii vom avea dificultăți din ce în ce mai mari în a locui pe Pământ.

About the Author

Daniel
De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist. Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Be the first to comment on "Gânduri împrăștiate #1: Încălzirea globală, SUA și furtuni tropicale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*