Florin Cîțu și obsesia cu rușii

Nu știu dacă îl urmăriți pe Florin Cîțu, senator PNL și aprig libertarian, dar și critic al lui Orlando Teodorovici. Ei bine dl. Cîțu o tot ține de câteva luni de zile cu ideea că Teodorovici, Dragnea și Vâlcov sunt oamenii rușilor.

Și sincer mi s-a acrit de câte postări pe tema asta am văzut. Gen astea:

Sau asta:

Ori asta:

Sunt mult mai multe, dar nu prea am chef să umblu prin feed-ul lui de Facebook. În fine, ați prins ideea!

Astăzi însă s-au atins noi culmi ale creativității și zău că nu îmi dau seama dacă omul trollează sau e serios!

Nimic din postare nu dă impresia că ar fi o glumă, dar nu îmi vine să cred că pot citi așa ceva! Fiți atenți aici:

Băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăi oameni buni! Tipul ăsta votează legi în Parlament și face parte opoziția care vrea să ia locul PSD!

Voi realizați că el a văzut un avion de la Aeroflot într-un clip și ăla e fix avionul companiei Aeroflot cu care a zburat Orlando în Cuba! Și mai are și steagul Rusiei necredincioșilor! Voi realizați că asta demonstrează tot! Quod Erand Demonstrandum fraierilor care nu l-ați crezut pe dl. senator Florin Cîțu când vă spunea că Orlando e vândut rușilor! Luați de aici dovezi!!!

Nu știu de voi, dar eu mă duc să îmi desfac o bere și să mă uit pe Duck TV până îmi mai revin un pic…

P.S: Chestia asta cu Rusia e o pâine de mâncat în Opoziție. Și Cristian Ghinea tot pe acolo bate:

Oamenii ăștia vor să conducă România 🙁

 

Spune-le si altora

5 Comments on "Florin Cîțu și obsesia cu rușii"

 1. Toată obsesia asta e copiată de la americani.

  Daniel, chiar te rog, frățește, reconsideră-mi argumentul că din cauza xenofiliei (și-n istoriografia țării, neamului, și-n contemporaneitate) sufeream și continuăm să suferim aiurea. Din cazua xenofiliei, așteptăm mesianici (deseori străini) să ne scoată din maldărul de bălegar expirat stătut la soare fiindcă, așa cum am mai băgat apropo-uri, xenofilia e un patogen. Xenofilia ne face să ne comportăm apatici, tocmai din cauza asta îl vedem pe Cîțu și pe Ghinea flegmând pe internet cu vinituri văzute de la alții. Uită-te la rapoartele privind aurolacii și drogurile, ăștia o fac fiindcă vor să-și închipuie că sunt ca ‘ăia’ de afară și că sunt în trendi. Exemplele pot continua. Iar xenofilia stimulează autorasismul. Efect domino.

  • De acord ca e luata de la americani obsesia cu rusii. Si chiar e obositoare …

  • Am avut oameni in istorie care au facut chestii si nu au asteptat pe Mesia, dar pt fiecare om din asta erau probabil 30 care sperau la un Napoleon sa ii scoata din rahat. Nu suntem o cauza pierduta, trebuie doar sa se ajunga la o masa critica de oameni care sa vrea sa iasa singuri din mocirla.

 2. Este o discuție despre a folosi sau nu tertipuri în campania electorală. Inamicul folosește și de-aia-i crește vizibilitatea; tu dacă nu faci la fel – ești un model, un model anonim și fără vizibilitate, deci fără șanse la voturi, deci fără vreo putere politică. Am simplificat destul de mult, dar cam așa văd eu că se întâmplă în general.

  Desiiiigur că ar fi frumos ca electoratul să sancționeze prin vot tertipurile și propaganda aiurea, astfel încât tendința să fie să nu se mai folosească tertipuri – never gonna happen, ever. Este și va rămâne o utopie, mai ales în România.

  • Si americanii folosesc frica de rusi in alegeri, dar aici e ridicol. Guta are avion Aeroflot in maneaua lui electorala. Clar rusii sunt in spatele PSD!!!!!!!
   Se poate merge pe ideea de interferenta a Rusiei, sunt sigur ca Rusia monitorizeaza alegerile si Romania. Dar de aici pana la a demonstra ca PSD sunt vanduti rusilor pe baza unui videoclip de manele…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*