Trump și imaginația minerilor

Îmi mai apare din când în când câte o discuție prin feed-ul de facebook referitoare la faptul că Donald Trump se gândește la omul de rând, din popor și cum el nu e parte din establishment ca Hillary, o reprezentantă a aristocrației politice americane. Genul acela de oameni ignoră (voit cel mai adesea) declarații ale lui Trump de genul (via ftalphaville):

I like the challenge and tell the story of the coal miner’s son. The coal miner gets black-lung disease, his son gets it, then his son . If I had been the son of a coal miner, I would have left the damn mines. But most people don’t have the imagination–or whatever–to leave their mine. They don’t have “it.”

Ani mai târziu (interviul e din 1991) Trump le promite minerilor că va crea locuri de munca și va reînvia industria mineritului din munții Apalași, după care retrage SUA din acordul de la Paris.

Trump le oferă minerilor posibilitatea de a rămâne în mină pentru că minerii nu sunt oameni cu imaginație…ca el.

Daniel

De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist.
Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

About the Author

Daniel
De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist. Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Be the first to comment on "Trump și imaginația minerilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*