Chestii interesante 17 – 23

Un articol excelent despre motivele care îi fac pe tineri și bătrâni să aleagă diferit în viață

O posibilă explicație pentru haosul care domnește în prezent la DNA și pentru absența marilor dosare de pe mesele procurilor.

Despre eforturile de spionaj ale CIA-ului în România anilor 50, note informative despre închisorile comuniste, dizidenți, dar și fabrici de muniții.

Un set de poze foarte interesante cu România comunistă a anilor 60, făcute de un fotograf american. Ignorați textul pentru că autorul nu prea nimerește comentariile.

Un articol foarte bun despre cum omul a domesticit câinile, dar și câinele a determinat schimbări în fondul genetic al oamenilor. Și toate lucrurile acestea aflate după ce oameni de știință ruși au făcut experimente pe vulpi, în Siberia.

Winnie the Pooh a fost interzis în China pentru că lumea spunea că seamănă cu actualul președinte al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping.

Și dacă tot discutăm despre China, din câte se pare 84% din elitele actuale ale Chinei comuniste făceau parte din elita Chinei și înainte de comunism. Un articol bun despre cum lupta dintre clasă propovăduită de Marx a ajuns subiect tabu în această țară

Marea epidemie de ciumă din Evul Mediu pare să fi fost mai mortală decât se credea inițial

Stress-ul e uneori bun pentru dezvoltarea noastră fizică și psihică

Ce crede America rurală despre Trump, la 6 luni după ce a preluat mandatul de președinte.

Fontul Calibri se află în centrul unui scandal de corupție din Pakistan

O analiză foarte interesantă asupra felului în care țările exportatoare de petrol supraviețuiesc unui prețurilor extrem de scăzute ale petrolului. Atenție, pentru a citi articolul e nevoie doar să vă faceți cont, nu necesită plată.

Plictiseala joacă un rol crucial în dezvoltarea imaginației la copii

Nu știu câtă lume e pasionată de geopolitică militară, dar am să las linkul aici: o analiză a Department of Defence referitoare la poziția SUA ca superputere mondială

Artă: Woonyoung Jung – O artistă cu desene cu iz de vară.

Comic: 7 chestii la care nu ar trebui să faci poze

O recomandare muzicală: City and Colour – The Grand Optimist

Be the first to comment on "Chestii interesante 17 – 23"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*