Chestii interesante 16-4

Ilustratii futuriste foarte faine ale  unui artist chinez (cred), pe nume LW. Ce imi place la abordarea lui e ca urmareste un viitor probabil, nu un viitor ideal si il ilustreaza de o maniera originala.

Cum dispar locurile de muncă: Amazon Go, un concept store în care intri, iei produsele şi plăteşti mai târziu, cu cardul. Sistemul elimină complet casierii din ecuaţie.

Furnicile din Fiji isi cresc singure nu numai mancarea, dar si casele. Un articol foarte interesant de pe site-ul The Economist.

SUA blocheaza vanzarea unui companii hi tech catre chinezi, dat fiind ca firma respectiva detine tehnologii cheie folosite in echipamentul armatei SUA.

Imagini cutremuratoare din Filipine, unde presedintele Duterte a inceput un adevarat carnagiu impotriva traficantilor de droguri, dar si a consumatorilor.

 

Daniel

De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist.
Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Latest posts by Daniel (see all)

About the Author

Daniel
De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist. Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Be the first to comment on "Chestii interesante 16-4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*