Brexit update

Daniel

De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist.
Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Brexitul pare a se transforma intr-o veritabila telenovala:

Edinburgh and Cardiff will be allowed to make their separate cases to the court for the right to have a say over the triggering of the Article 50 notice period.

The decision raises the possibility – albeit thought to be slim – of the Supreme Court agreeing with the SNP that the Scottish Parliament should have a veto over the Brexit strategy. Sursa: The Independent

Altfel spus, Curtea Suprema a Marii Britanii considera ca Scotia si Tara Galilor ar trebui sa isi poata prezenta argumentele in fata Curtii, pentru a determina daca ele ar trebui sa aiba un cuvant de spus separat in ceea ce priveste Brexitul.

Ar trebui amintit ca Scotia a votat preponderent pentru ramanerea in Uniunea Europeana, in timp ce Tara Galilor a votat pentru iesire. Politicienii scotieni militeaza de ceva timp pentru o separare administrativa de restul Marii Brianii si pot profita de sentimentul pro-UE pentru a obtine suportul dorit din partea populatiei.

About the Author

Daniel
De 7 ani lucrez în consultanță, din care ultima jumătate de an petrecută la o firmă din UK. Pasionat de economie și artă grafică. Cola mă ține treaz, ceaiul mă ține sănătos, dar vinul mă ține optimist. Scriu despre economie, taxe, tehnologie și alte lucruri la care mă pricep.

Be the first to comment on "Brexit update"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*