Boris Johnson vrea europenii înapoi în UK

Am trăit să o văd și pe asta: Boris Johnson vrea europenii înapoi în UK:

Vorbim de omul care a susținut campania Brexit cu ardoare și a spus că va fi super mega simplu să obțină un acord cu UE. Iată-l acum spunând europenilor să se întoarcă în UK la muncă. Oare a rãmas fãrã imigranti pe care sã poatã da vina?

O parte din cei care au părăsit Marea Britanie se vor întoarce, dar mulți alții nu o vor mai face fie de teama coronovirusului fie din cauza incertitudinii aduse de Brexit.

Trăim cu adevărat vremuri nebune.

Versiune de printat
Spune-le si altora
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anonim
anonim
11 months ago

Care e ciudatenia?
Nu l-am auzit pe boris johnson sa ceara sa ca uk sa participe la planuril faraonice ale ursulei: green deal si ala financiar. Omul doar vrea sa poata decide pentru tara lui ce i se pare mai bine fara sa fie constrans de bruxelles. Ma astept si la alte declaratii de acest gen, in special invitatii pentru diverse companii de relocare in uk.

Alex
Alex
11 months ago

Pe de alta parte, europenii pe care el ii vrea inapoi vor trebui sa se auto-izoleze pe banii lor pentru doua saptamani cand se intorc. angajatorii nu ii vor sustine. Si nu e nicio perspectiva prea curand ca UK (care se doreste a fi din nou o superputere pe cont propriu) sa faca ce face de exemplu Austria care testeaza oamenii la aeroport in Viena. Pai sigur ca isi doreste imigranti, orice tara isi doreste, dar imigrantii sunt un sac de box foarte bun pentru politicieni. E foarte convenabil sa dai vina pe ei ca sa distragi atentia de la rateurile tale si ale Guvernului tau. Boris e expert la capitolul asta. Eu cred ca dorinta lui si a elitei conservatoare care il sustine e sa poata sa trage de pe imigranti (dar si restul populatiei) cat mai mult. De ce sa nu mai bagam si un visa fee sau… Read more »

Alex
Alex
11 months ago
Reply to  Daniel

Probabil mai mult de 40000 (https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-deaths-england-wales-excess-ons-covid-19-a9509871.html) Sunt de acord cu tine legat de faptul ca a fost bun la a castiga alegeri, dar e adevarat si ca s-a trezit intr-o criza mai serioasa. In timp, vor fi suficiente studii si statistici si vom putea trage concluzii mai potrivite, dar pentru mine s-au intamplat niste lucruri catastrofale: au fost spitale care au trimis pacienti inapoi la azile desi aveau coronavirus si ca urmare in UK avem un exces de 20 de mii de morti in azile fata de anul trecut (https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-britain-carehomes/exclusive-uk-coronavirus-outbreak-kills-at-least-20000-in-care-homes-reuters-calculation-idUSKBN22O2MV). Totodata, criza de PPE din sistemul medical. Nu dau vina doar pe Boris sau Guvernul actual pentru lucrurile astea, dar conservatorii au fost la putere in ultimii 10 ani, iar sistemul a dat chix. Eu nu sunt asa de critic ca a impus restrictiile cu cateva saptamani mai tarziu, dar imi pun problema daca nu trebuia ca Guvernul Britanic prin… Read more »