Articole despre Brexit

Brexitul a fost un subiect fierbinte o perioadă lungă de timp, dar pare să fi murit odată cu ”ieșirea oficială” a Marii Britanii din UE. Majoritatea publicațiilor din România și-au cam pierdut interesul și se concentrează pe alte subiecte.

Am scris și eu câte ceva despre Brexit, dar locuind în Marea Britanie te-ai fi așteptat să scriu mai des despre Brexit. Ei bine, eu nu pot să fur ideile altora și să le reproduc ca și când ar fi ale mele așa că am preferat să scriu doar atunci când mi se părea că un subiect nu ajungea și în România.

Acum că Brexit a cam ieșit de pe radarul influencerilor și a presei am decis să fac un fel de ”newsfeed” cu update-uri despre Brexit. Îl puteți găsi în bara de sus a blogului cu numele ”Brexit”.

Aici veți găsi în mare parte analize referitoare la Brexit, nu neapărat chestii generale pe care le găsiți oriunde în presă. Spre exemplu:

Feed-ul acesta de știri și analize va fi actualizat probabil săptămânal. Momentan sunt în curs de a pune linkuri către articolele interesante pe care le am deja în Pocket, o aplicație pe care o folosesc pentru a salva articole interesante.

Ca o paranteză, Pocket e deja integrat în blog, articolele din bara lateral dreapta (Ce mai citesc) fiind salvate de mine în această aplicație. Dacă sunteți obișnuiți să mai dați click pe aceste articole e posibil să fi întâlnit o parte din ele în trecut.

În felul ăsta cititorii au acces la informații despre Brexit iar eu nu trebuie să scriu articole dacă alții deja au scris bine pe subiectul respectiv.