Abonare

Sunt mai multe variante prin care puteți să vă abonați la conținutul blogului:


Abonare prin email

Te poți abona la postările blogului prin email. Sunt două variante pe care le poți alege:

1 email săptămânal cu articolele postate în acea săptămână (de regulă trimis luni – miercuri săptămâna următoare). Te poți abona adăugând emailul tău mai jos. Numele nu e obligatoriu și e acolo doar pentru personalizarea emailul (”Bună Gigel” dacă adaugi numele sau doar ”Bună” dacă nu îl adaugi):


Altă variantă e să primești o notificare automată imediat ce un nou articol apare pe blog. Te poți abona adăugând emailul tău mai jos. Din nou, numele nu e obligatoriu și e acolo doar pentru personalizarea emailul (”Bună Gigel” dacă adaugi numele sau doar ”Bună” dacă nu îl adaugi):


Abonare prin RSS

Puteți urmări de asemenea postările de pe blog prin intermediul feed-ului RSS: https://economie101.ro/feed/ 

Există siteuri sau aplicații în care puteți adăuga linkul de mai sus pentru a putea urmări și citi postările de pe blog. Eu folosesc Feedly pentru a urmări un număr mare de siteuri și bloguri într-un singur loc. Puteți să vă logați în Feedly cu contul de Google sau Facebook, fără să mai fie nevoie să creați un cont separat. Mai sunt și alte siteuri similare care fac treaba asta.


Facebook

Pagina de Facebook a blogului va fi abandonată într-o primă fază urmând a fi ștearsă definitiv ulterior.

Decizia vine ca urmare a nr. mare de trolli și oameni care nu pot sau nu vor să citească ce scriu, dar simt nevoia să comenteze chestii pe lângă subiect.

Nu am timpul necesar să moderez aceste comentarii și nu vreau ca pagina de Facebook a blogului să devină loc de propagandă.